E-Bike bond

E-Bike bond

Afgelopen tijd zijn we bezig geweest met een nieuwe website; de E-Bike bond.

www.ebikebond.nl

Ben je op zoek naar een nieuwe elektrische fiets? Dit is natuurlijk een flinke investering en dus ga je research doen over wat de beste fiets voor jou is.

Wij hebben artikelen geschreven over heel veel e-bike merken. Hiervoor hebben we uitgebreid research gedaan naar verschillende merken. Van elk merk hebben we onderzoek gedaan naar de ervaringen op Facebook, Google maar ook allerlei andere sites als de consumenten bond etc. Ook vergelijken we vergelijkbare fietsen van verschillende merken. Zo kunnen we een goed onderbouwde mening geven over de prijs kwaliteit verhouding. We sluiten iedere artikel af met een eindconclusie.

Op deze manier hoef je dus niet het gehele internet af te zoeken om een oordeel te vellen over de kwaliteit en de service van een bepaald fietsmerk. Dit hebben wij tenslotte al voor je gedaan.

Ervaringen andere gebruikers

Andere gebruikers kunnen ervaringen achter laten over de desbetreffende merken. Op deze manier krijg je een zo duidelijk en uitgebreid mogelijk beeld over het merk. Heb je zelf een elektrische fiets? Het helpt ons enorm als je onder het artikel met het desbetreffende merk kunt laten weten wat jouw ervaringen zijn. Hier vind je alle merken die we al behandeld hebben: E-Bike merken.

Waarom een nieuwe website?

Omdat we deze website zo overzichtelijk mogelijk willen houden en deze website puur gericht is op fietsreparaties hebben we besloten deze informatie onder te brengen in een andere omgeving.

Ook vind je bij de E-Bike bond adviezen voor het onderhouden van je E-Bike, het onderhouden van je accu en het vergroten van je actieradius en andere E-Bike gerelateerde zaken.

Onafhankelijk

Deze website is volledig onafhankelijk en heeft geen belangen in de verschillende merken. Hierdoor kun je er dus ook vanuit gaan dat de artikelen eerlijk en onafhankelijk zijn.

Bezoek onze nieuwe website hier: www.ebikebond.nl

Heb je nog vragen over dit artikel? Stel ze gerust en we zorgen dat je vraag zo snel mogelijk beantwoord word.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.