Over ons - Fiets reparaties

Over ons

Alles over fiets reparaties.

Fietsenmakendoejezelf.nl is een informatieve website over fiets reparaties, geld verdienen met fietsen en andere handige weetjes.

Je fiets zelf repareren.

Wij proberen zo uitgebreid mogelijk uit te leggen hoe je je eigen fiets kunt repareren. Als je wat tijd over hebt kun je flink wat geld besparen door je fiets niet naar de fietsmaker te brengen maar het gewoon zelf te doen. Mankeert er iets aan je fiets waar we het nog niet over hebben gehad? Stuur even een berichtje en we zorgen dat er zo snel mogelijk een artikel online komt.

Geld verdienen met fietsen.

Met het inkopen en repareren van fietsen kun je goed verdienen. Wel zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden en dat vertellen we jou op deze blog.

Heb je nog vragen met betrekking tot fiets reparaties, bedrijfsvoering of marketing. Reageer gerust op de blog en we zorgen dat al je vragen zo snel mogelijk beantwoord worden.

Youtube

Naast blog artikelen maken wij ook video’s waarin we uitleg geven over fiets reparaties. Hieronder een voorbeeld. KLIK HIER om alle video’s te bekijken en abonneer om op de hoogte te blijven van elke fietsreparatie video.