Goedkoop fietsonderdelen kopen

Goedkoop fietsonderdelen kopen

Wil je graag goedkoop fietsonderdelen kopen voor opknap (handel) fietsen? Of wil je gewoon tegen een acceptabel bedrag je eigen fiets weer in orde maken? In beide gevallen is het belangrijk om goed op de kleintjes te letten.

Uiteraard is het goed om je onderdelen op internet te kopen en niet in de lokale fietsenzaak. Een webshop heeft vaak lagere kosten en koopt groter in dan de reguliere rijwielhandel. Dit betekend dat de onderdelen voor je fiets online een stuk goedkoper te krijgen zijn.

Maar waar koop je die onderdelen dan precies?

Futurumshop
Futurumshop.nl (voor racefiets en MTB)

Hier moet je zijn voor: High end racefiets en MTB onderdelen

Er zijn veel verschillende webshops. Je hebt bijvoorbeeld Futurum shop met een gigantisch assortiment in hoge kwaliteit onderdelen. Wanneer je je dure racefiets aan het opknappen bent is de kans vrij aanwezig dat je hier goed kunt slagen. Ook leveren ze de onderdelen tegen erg scherpe prijzen.

Budgetfietsonderdelen

Budgetfietsonderdelen.nl (voor de goedkoopste stadsfiets onderdelen)

Hier moet je zijn voor: Goedkope fietszadels, fietskettingen, banden, kabels, kettingkasten, gereedschap etc.

In de Budgetfietsonderdelen webshop worden de goedkoopste onderdelen verkocht voor stadsfietsen. Hier heb je wat minder keuze in high end onderdelen maar wel extreem lage prijzen voor alle veel voorkomende spullen. Als je bijvoorbeeld fietsen inkoopt en verkoopt om geld te verdienen is dit de webshop die jij nodig hebt. De levertijden variëren van vandaag besteld morgen in huis tot enkele dagen. Heb je veel haast? Lees dan even over de webshop hieronder.

Onlinefietsonderdelenkopen

OFOK.nl

Hier moet je zijn voor: Snelle levering van goedkope kettingkasten, fietsbanden, fietssloten, fietszadels etc

Onlinefietsonderdelenkopen is een webshop met praktisch hetzelfde assortiment als Budgetfietsonderdelen. Deze shop is een fractie duurder maar heeft in plaats van de allerscherpste prijs wel een hele korte levertijd en lage verzendkosten. Ook staan op deze webshop alle onderdelen uitgebreid beschreven. Wanneer je graag afmetingen, gewicht etc over een product wil weten is dit de shop waar je moet zijn. Deze shop is dus uitermate geschikt voor particulieren die hun eigen fiets willen opknappen.

bol.com

bol.com

Hier moet je zijn voor: fietstassen, leuke accessoires

Op bol.com vind je absoluut niet de beste prijzen maar wel een enorm assortiment. Vooral qua accessoires doet bol.com erg goed mee. Denk bijvoorbeeld aan fietstrainers, fietskleding, fietstassen etc etc. Sommige van deze producten hebben ze ook zelf erg scherp ingekocht. Om een voorbeeld te noemen; bij bol.com koop je de populaire Willex fietstassen tegen de aller scherpste prijs. Daarnaast zijn de retourvoorwaarden altijd erg goed en de verzendkosten laag. Dit is (zoals jullie waarschijnlijk weten) een enorme firma met hoge kortingen wat betreft verzending.

Marktplaats

marktplaats.nl

Hier moet je zijn voor: gebruikte onderdelen, partijen etc

Het is misschien een open deur, maar je kunt op marktplaats vaak ook goede dealtjes vinden voor zowel nieuwe als gebruikte fietsonderdelen. Let wel goed op bij welke verkoper je je spullen besteld. Marktplaats is erg fraude gevoelig omdat iedereen hier gebruik van kan maken. Let dus even op of de verkoper bijvoorbeeld zijn bankrekening heeft laten controleren door marktplaats en maak eventueel gebruik van het nieuwe ‘’gelijk oversteken’’ systeem.

In het filmpje hieronder leg ik ook nog wat uit over het inkopen van fietsonderdelen.

Heb je nog meer vragen over goedkoop fietsonderdelen kopen? Reageer dan even op deze blog en we zorgen dat je vraag zo snel mogelijk beantwoord word.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.