Goedkope fietsenmaker bij jou in de buurt

Goedkope fietsenmaker bij jou in de buurt

Goedkope fietsenmaker bij jou in de buurt vinden? Heb je geprobeerd je eigen fiets te repareren maar kom je er nog niet helemaal uit? Wij hebben hieronder een lijst gemaakt met fietsenmakers die je graag verder helpen. Uiteraard tegen een goede prijs.

Let op: niet iedereen heeft een echte fietsenwinkel. Het kan dus zijn dat er niet van 09:00 tot 17:00 iemand aanwezig is. Ons advies is dan ook om even te bellen voordat je langs gaat.

Mobiele fietsenmaker

Wil je liever dat er een mobiele fietsenmaker bij jou langs komt? Dat kan ook! Het is natuurlijk ideaal dat je fiets thuis voor de deur of op het werk gerepareerd wordt. We hebben een uitgebreid netwerk van mobiele fietsenmakers. Je kunt hier je contactgegevens achter laten en een mobiele fietsenmaker neemt contact met je op:

Mobiele fietsenmaker

Goedkope fietsenmaker in Amsterdam

Cheapbikeshop

Cheapbikeshop.nl verkoopt hoogwaardige tweedehands fietsen vanaf de bodemprijs van € 60,-. Deze kunnen worden afgehaald in Amsterdam of worden bezorgd door heel Nederland.
Nog niet toe aan een nieuwe stalen ros, dan zijn we er ook om je van allerhande reparaties te voorzien, uiteraard voor een cheap prijsje.
Check de website voor locatie en openingstijden: www.cheapbikeshop.nl

Henk van der Himst

Ogentrooststraat 1
1032XC Amsterdam
Telefoonnummer: 06-45505480

Goedkope fietsenmaker in Den Helder

TopFit Maatschappelijke Zorg

TopFit Maatschappelijke Zorg. Bij TopFit worden zowel fietsen gerepareerd als verkocht tegen de scherpste prijzen. Het is de bedoeling dat iedereen na een bezoek aan TopFit weer betaalbaar en veilig de weg op kan. Woon je in Den Helder en kun of wil je reparaties niet zelf doen? Bij TopFit staan ze voor je klaar.

Werk en activiteitencentrum “de Lange Jaap”
Pastoor Koopmanweg 5
1784 NX Den Helder
Telefoonnummer: 06-83600273
Email: [email protected]

Goedkope fietsenmaker in Leeuwarden

BENN Fietsenwinkel Leeuwarden

BENN Fietsenwinkel in Leeuwarden is een onderdeel van BENN Fietsen B.V.
In deze winkel koop je onder andere super voordelig fietsonderdelen, kun je je fiets laten repareren tegen een scherp tarief en worden zowel nieuwe als gebruikte fietsen verkocht. Een groot voordeel is dat alle reparaties op een prijslijst staan. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

www.bennfietsen.nl
Franklinstraat 3
8921ES Leeuwarden

Goedkope fietsenmaker in Nibbixwoud

Simpelfiets

Nibbixwoud
Telefoonnummer: 06-23333345
Email: [email protected]

Goedkope fietsenmaker in Oosterhout – Breda

Cycletronic

Cycletronic verzorgt naast in en verkoop en onderhoud aan nieuwe en gebruikte fietsen ook E-bike Service en onderhoud.
E-bike service en onderhoud is voornamelijk bedoeld voor de bekende merken E-bikes en is mogelijk voor praktisch alle componenten aan de E-bike, van motor tot controller en van display tot accu.
Daarnaast biedt Cycletronic de mogelijkheid tot accu revisie inclusief 2 jaar garantie. Hierbij wordt het accu pakket opengemaakt en worden er nieuwe batterijcellen teruggeplaatst, vaak met een hoger Amperage waardoor de de accu een goed bereik heeft en weer een poos mee kan.
Tevens haal en breng service mogelijk in de regio Oosterhout/Breda.
Informeer naar de tarieven en mogelijkheden via:
Cycletronic
Molenstraat 16
4902NN in Oosterhout
Telefoonnummer: 06-27198032

Ook deel uit maken van onze lijst met goedkope fietsenmakers?

Wil jij ook op deze lijst komen? Neem even contact met ons op en vertel wat je precies doet. Wij beoordelen vervolgens of wij jou als bedrijf of klusser geschikt vinden voor deze lijst. Om in aanmerking te komen is het belangrijk dat je scherpe prijzen hanteert, kundig en vriendelijk bent.
Toch liever zelf aan je fiets klussen? Dan is dit artikel misschien iets voor jou: Goedkope fietsonderdelen kopen